31 Pro 19 13 Čvc 21

Pečení pro dobrou věc na Gymnáziu Jana Palacha Praha 1

Začátkem prosince, v týdnu 9. - 13. 12., se na Gymnáziu Jana Palacha uskutečnila sbírka určená na podporu Lékařů bez hranic. Zapojili se studenti i učitelé a to tak, že upekli oblíbené sladké i slané dobrůtky a ty pak o velké přestávce prodávali lidem ve škole. V rámci sbírky se povedlo prodat dobrůtky a drobné dárkové předměty s logem Lékařů bez hranic za krásných 9250 Kč

"Již delší dobu jsme u nás na škole přemýšleli o tom, kam zacílit naše charitativní aktivity, aby se jednalo o smysluplnou pomoc, do které se studenti vždy rádi zapojí. Humanitární pomoc je téma, o kterém se studenty debatujeme v rámci hodin geografie, a taky se je u nás na škole snažíme vést k tomu, aby nebyli lhostejní a pomáhali druhým. Lékaři bez hranic proto byli jasná volba!", dodává Mgr. Kateřina Nodžáková, která vložila do organizování sbírky velký zájem a energii. 
"Vaší práci věříme a naprosto se ztotožňujeme s hodnotami, které vyznáváte. Naše předvánoční charitativní pečení spojené s prodejem drobných předmětů s logem organizace bylo takové experimentální, ale nakonec předčilo očekávání všech a jsme rádi, že Vám můžeme předat částku 9250 Kč, na kterou jsme náležitě hrdí!​"

Rádi bychom poděkovali všem studentům, rodičům a učitelům, kteří se do této akce zapojili ať už pečením, pomocí s prodejem, propagací či zakoupením dobrot. 

{{{ labels.morehistories }}}