20 Pro 19 13 Čvc 21

Natálčin vánoční bazárek

Natálie Řehořová je úžasnou herečkou ze Švandova divadla a každoročně pořádá „Natálčin bazárek“, kterým podporuje činnost Lékařů bez hranic. Již tradiční prosincová akce vždy zahrnuje divadelní představení (s dobrovolným vstupným) a dražbu různých kusů oblečení nejen od Natálky, ale i jejích hereckých přátel. 

Veškerý výtěžek z bazárku putuje na podporu Lékařů bez hranic. V tomto ročníku se například dražil dres ze seriálu Okřesní přebor, kterou nosil seriálový veterinář Adolf Větvička, jehož skvěle zahrál Leoš Noha. Leoš Noha je od samého začátku patronem bazárku. 

Díky hojné účasti a krásným kouskům na prodej se Natálce podařilo vybrat neuvěřitelných 82 768 korun! Užili jsme si nejen bazárek, ale i skvělé představení Two Women Show, které Natálka na podporu organizace Lékaři bez hranic připravila se svou kolegyní Marií Štípkovou.

Děkujeme!

A co Natálku vede pořádat již po několikáté charitativní bazar pro Lékaře bez hranic?

Nápad uspořádat Bazárek s oblečením jsem dostala, když jsme si s kamarádkami dělaly večeře, pily víno a vyměňovaly si oblečení, co už nenosíme. Řekla jsem si, proč to neudělat ve velkém a ještě tomu dát přesah ten, že někomu pomůžeme. Tak jsem si vybrala organizaci Lékaři bez hranic. Z jednoduchého důvodu. Přišlo mi, že nejsou finančně zas tak podporováni a dostalo mě, že lékaři ve svém "volnu" jezdí na mise a zachraňují životy ve válečných zónách. Nejen lékaři, ale všichni, co pracují pro organizaci, protože ta práce to musí být na psychiku dost zátěžová zkouška, všem těm lidem patří obrovský respekt a dík. Tohle v životě má smysl, nejsme tu sami.

 S velkou pokorou a úctou, Natálie Řehořová“

{{{ labels.morehistories }}}